Novi ponudnik Grosbasket MVP Club

Novi ponudnik Grosbasket MVP Club

Z aplikacijo Moje Kartice lahko obiščite tudi trgovine Grosbasket in uporabite kartico Grosbasket MVP Club, s tem bo nakup še ugodnejši.

Več o ponudniku Grosbasket

Grosbasket je specializirani ponudnik košarkarske opreme priznanih svetovnih znamk Nike, Jordan, Adidas, Under Armour, McDavid, K1X, SKLZ, New Era in drugih. Grosbasket je bil ustanovljen z razlogom, da na enem mestu ponudi najboljšo opremo, ki jo košarkar potrebuje za razvoj in doseganje svojih ciljev. S poznavanjem košarkarskega trga, profesionalnim pristopom, predanostjo, strastjo ter vizijo želimo biti del košarkarsko-urbane skupnosti, ki jo soustvarjajo vsi, ki se jih je košarka dotaknila in na njih pustila svoj pečat.

Vse od leta 1891, odkar obstaja košarka, je ljudi navduševala s svojo preprostostjo, dinamičnostjo, drugačnostjo. Zaradi svoje vsesplošne privlačnosti in razgibanosti je košarka zelo hitro osvojila srca ljudi, ki so to igro naravnost vzljubili in jo sprejeli kot del vsakdana. Hitremu razvoju košarke in njeni popularnosti je sledil tudi naš del Evrope, države nekdanje republike Jugoslavije. Košarka je v tem delu sveta močno zaznamovala zgodovino, poskrbela za kopico odličnih posameznikov, ki so v preteklosti in sedanjosti tvorili še boljša moštva. Vse to je močno vplivalo na podzavest ljudi, ki si v tem delu sveta življenja brez košarke ne znajo predstavljati. A vse do danes je nekaj manjkalo. Nekaj, kar bi povezovalo igralce, klube, navijače. Nekaj, kar bi naredilo ključni preskok v oblikovanju močne košarkarske skupnosti v AlpeAdria regiji.

Bil je čas za nekaj novega. Bil je čas za Grosbasket.

Naši začetki segajo v leto 2014, ko je iz ideje, da se trgu ponudi – nekaj novega, nekaj drugačnega, nekaj boljšega – nastalo podjetje Grosbasket, prvi specializirani ponudnik košarkarske opreme pri nas. Vse skupaj se je začelo z majhnim prostorom na 40 m2 v Grosuplju ter spletno trgovino.

    

Navdušenja ter trdega dela ni manjkalo in že po enem letu je bilo čutiti, da je čas je bil za korak naprej. Tako je v letu 2016 sledila selitev v glavno mesto Ljubljano. V nakupovalnem središču Rudnik je tako Grosbasket svečano odprl vrata eni izmed najmodernejših trgovin v Evropi, ki se razprostira na 440 m2. Da bi bila izkušnja košarkarja zares nepozabna pa poleg modernega izgleda in odlične ponudbe poskrbi pravo košarkarsko igrišče, ki se nahaja v trgovini. Si predstavljate, da svojo obutev pred nakupom preizkusite na pravem košarkarskem igrišču? Nepozabno!

    

     

Grosbasket sedaj nadaljuje svojo pot, nadaljuje svojo vizijo in pred nami je sedaj misija – širiti Grosbasket, deliti nepozabno izkušnjo košarkarske trgovine ter soustvarjati močno košarkarsko skupnost v celotnem evropskem prostoru.

Čas je, da se opremite z elito opremo, ki vam bo pomagala doseči vaše cilje. Čas je, da zavladate na igrišču in postanete zvezda parketa!

Prva logična širitev je bila vsekakor Hrvaška in tako smo septembra 2017 odprli trgovino tudi v Zagrebu. Vabljeni v Point Shopping Center na Rudeški 169a.

 

grosbasket-mvp