Ponudnik Extreme Vital – ekstremna športna trgovina

Ponudnik Extreme Vital – ekstremna športna trgovina

Z aplikacijo Moje Kartice lahko obiščite tudi trgovine Extreme Vital in uporabite njihovo kartico ugodnosti, s tem bo nakup še ugodnejši.

Kdo smo?

O nas

Podjetje PR d. o. o., ki stoji za trgovinami Extreme Vital, smo uradno registrirali leta 1997. Od ustanovitve so ponudba najkakovostnejših izdelkov, zadovoljni in motivirani zaposleni ter vrhunska poprodajna podpora kupcem vodila našega dela.

Že skoraj 20 let nenehoma rastemo ter pridobivamo zaupanje vse večjega števila športnic in športnikov. Iz mikro podjetja smo zrasli v družbo z več kot 20 zaposlenimi.

Trenutno delujejo štiri poslovalnice Extreme Vital:

  • ena v Ljubljani;
  • ena v Škofji Loki;
  • ena v Radovljici;
  • ena v Mariboru;

Na našem spletnem mestu www.extremevital.com deluje največja specializirana trgovina s športno opremo v Sloveniji.

Vrhunski servis koles in smuči

Extreme Vitalovi serviserji imamo ekstremno visoka merila za kakovost storitev. Ker se redno izobražujemo in ker uporabljamo najboljša orodja in opremo, zagotavljamo, da bodo vaše smuči in kolesa odlično pripravljena na nove dni užitkov in adrenalina.

Poletna sezona je v našem servisu posvečena gorskim, cestnim in mestnim kolesom vseh znamk in letnic izdelave. Smo uradni servis za vzmetenja znamk Fox in RockShox.

Med zimsko sezono skrbimo za smuči in snowboarde. Gladke in hitre drsne ploskve ter ostre robnike pripravljamo tako strojno kot tudi ročno. Pri ročnem servisu z veseljem ugodimo vsem vašim željam.

Izkušena ekipa z izbrano ponudbo

Extreme Vitalovci smo navdušeni športniki. Ponujamo le izdelke proizvajalcev, ki jim zaupamo na temelju dolgoletnih izkušenj. V minulih letih smo intenzivno preizkusili izjemno širok razpon opreme. Vam ponujamo le tisto, ki je resnično dobra.

Za vas smo sestavili širok izbor svetovno priznanih znamk koles in kolesarske opreme ter vrhunske tekaške obutve in oblačil. Za prefinjenost športnega duha med vsakdanjimi opravki skrbimo s ponudbo obutve in oblačil za prosti čas.

Za navdušence nad zimo skrbimo s ponudbo vrhunskih smuči, snowboardov, opreme in oblačil. K popolnemu udobju in nadzoru na snegu vam pomagamo z oblikovanjem smučarskih čevljev po nogi ter posamezniku prilagojenimi nastavitvami smuči in opreme.

Smo tudi ponudnik in uvoznik celotnega izbora prtljažnih sistemov Thule.

Prijazni prodajalci

Tu smo za vas!

Obiščite nas. Ker gojimo skupno strast do športa, se z vami kadar koli z veseljem pogovorimo o idealnem izboru opreme in možnostih za naslednje poletno ali zimsko doživetje.

Skupaj bomo poskrbeli za vaše popolno zadovoljstvo na cestah, gozdnih poteh, v zasneženih hribih in na tekaških stezah.