O aplikaciji Moje Kartice

Aplikacija shrani klasične plastične kartice (npr. kartice ugodnosti in zvestobei, članske kartice), ki so opremljene s črtno kodo v digitalno obliko.

Aplikacija Moje Kartice

Za lažjo prepoznavo so prednaložene slike najbolj razširjenih kartic v Sloveniji! Pri dodajanju kartice črtno kodo ročno prepišemo, pri večini mobitelov z boljšimi fotoaparati lahko le to tudi odčitamo s čitalcem črtne kode, dopišemo lahko še ime lastnika, izberemo ponudnika, na koncu dodamo še poljubno besedilo.

Seznam vnesenih kartic se izpiše na osnovnem zaslonu, po izbiri posamezne kartice, se le ta prikaže s črtno kodo, številko, ponudnikom in njegovim grafičnim simbolom.

Pomagaj izboljšati aplikacijo in sodeluj na facebook.com/MojeKartice.

Vsebuje naslednje kartice s področja Slovenije: AMZS, Alpina, Atlantis, BabyCenter(*), Ciciklub (Mladinska Knjiga), Ciciban Klub, Clark, COMKLUB, DM (drogeriemarkt), E.Leclerc, FormaF+ športna trgovina, Hervis, Interdiskont, Kalia vrtni klub, Klub 5 zvezdic, Kolosej – Joker, Knjižnica Domžale, Knjižnica Kranj, Lekarna Ljubljana, Lyoness, Mana, Mavrica, Merkur, MOL for me, Petrol Klub, Pikapolonica, Peek & Cloppenburg, OBI, OshKosh, S.Oliver, Spar, Sportina, Stiefelkonig, Takko, TUŠ, Tomas Sport2 (Superge), TwoWay.

Ostalo: za motoriste Louis FanKlub.

Kartočki zavarovalnic z možnostjo neposrednega klicanja: Adriatic Slovenica (Coris), Generali Klub, Vzajemna (Mondial) in Triglav zavarovalnica.

* kartico lahko shranite le za lastno evidenco, črtna koda ne omogoča uporabe pri ponudniki

Povezave:

* kartico lahko shranite le za lastno evidenco, črtna koda ne omogoča uporabe pri ponudniki

Dodajanje in urejanje kartice – pomagamo si lahko z bralcem črtnih kot
Prikaz kartice
Kartica s pripravljeno črtno kodo, podobo in poljubnim opisom (npr. telefonska številka izdajatelja, serijska številka, …)
Povečava črtne kode
Povečan prikaz – za lažje odčitavanje
Aplikacija Moje Kartice kartončki zavarovalnic z možnostjo klicanja

53 Comments on “O aplikaciji Moje Kartice

 1. Tina in Dejan, hvala za vzpodbudne besede! 🙂 Kartice in nove ponudnike redno dodajamo, namigi sprejeti.
  Urbano moramo preveriti če je iz tehničnega vidika možna uporaba preko črtne kode, možno, da se pri njej zadeve zakomplicira.

 2. iOS (iPad/iPhone in iPod touch) imamo seveda v mislih. Ne samo v mislih. Prejšni teden smo v enem izmed trgovinskih centrolov tetirali Moje Kartice z integracijo na Apple Passbook (iOS 6)! 😉
  Upamo, da bo Moje Kartice iOS na voljo v mesecu novembru!

 3. Že kaj bolj podrobno veste kako je z aplikacijo in iOS? November je tu, ……. nestrpnost pa raste

 4. Drži, drži, … Ampak nismo še na polovici meseca! 😉 Resnično je v delu, testiranje, postopek objave v AppStoru se lahko tudi zavleče, tako, da, … Držimo pesti, bomo obvestili! In je že december,še vedno pridno delamo! 🙁

 5. Lahko dodate nekaj sosednjih to je avstrijskih kartic npr BILLA, BIPA, WEIN&CO, ali pa omogočite dodajanje lastnih slik kartice.

 6. Trenutno končujemo iPhone/iPad izvedbo, ta bo omogočala tudi hitrejšo migracijo na Windows Phone. Ideja je tudi v povezavi Windows 8 in Windows Phone se pravi desktop+mobila aplikaciaj in sinhronizacija podatkov med njima…

 7. Namig, glede uporabniške izkušnje: včeraj sem vnesel 12 kartic, ki jih žena nosi s seboj, tako da imam “kopije” tudi sam.
  Par izdajateljev kartic ni na vašem seznamu, zato spadajo v kategorijo “Ostalo”. Vpisal sem ime nosilca (povosd je to moja žena) in odčital kodo, v komentar pa vpisal, čigava kartica je to (npr. Nama, E-Leclerc).

  Na osrednjem seznamu vidim te kartici z generično ikono za tip kartice “ostalo” in ženino ime, nikjer pa ne vidim ČIGAVA je ta kartica.

  Če tako pridem v Namo, moram vse kartice tipa “ostalo” odpreti, eno za drugo, da najdem pravo, čeprav sem “Nama” zapisal v polje “Opis”.

  Predlog bi bil, da se:
  a/ na seznamu kartic izpiše opis
  b/ doda polje, ki se izpisuje samo na seznamu kartic

  Slabost a/ je, da če je komentar predolg, da se seznam poveča in ni več pregleden

  “Slabost” b/ je, da je potrebno dodati novo polje v aplikacijo, kamor po želji vpišeš ime “prodajalca” (Nama, E-Leclerc ipd) in se le to izpiše, če obstaja.

  Upam, da vam to uspe čimprej korigirati, da lahko s pridom začnem uporabljati aplikacijo.

  Lep pozdrav!

 8. Hvala za namig! V zadnji verziji za Android naprava se seznam prikaže ravno tako kot ste navedli vi. Se pravi, da na seznamu prikažemo tudi del opisa če gre za kartico tipa “Osalo”. Za naprave iPhone bo to dodano v naslednji verziji!

 9. Pozdravljeni!
  Zelo uporabno bi bilo če bi se povezali za kitajci in bi naredili obesek za ključe ki bi imel naloženo to aplikacijo. 🙂

 10. Super bi bilo, če bi naredili povezavo z integracijo v Passbook – iOs.

  Drugače fajn zadeva!

 11. Mogoče še predlog, da bi si lahko uporabnik (ko da ostalo) lahko sam uploadal slikco kartice.

  Meni npr. manjka Leclerc, Iglusport,…

 12. Iglusport, bo na voljo v naseldnjih dneh, E.Leclerc smo začasno umaknili, ker jo v trgovini zavračajo. Lahko jo vrnemo na seznam, a jo uporabljete zgolj za lastno evidenco. Upajmo, da jo bo kmalu mogoče tudi dejansko uporabljati.

 13. Meni manjka Momax. Namesto tega sem izbral Mana, misleč, da bom lahko urejal kartice. Ampak te funkcije nikakor ne uspem najti.:)

  sicer bi pa pohvalil idejo!

 14. Ok, hvala… sem mislil, da je manjko Leclerca samo na iOSu oz. da bi bilo treba pocakati na updejt…

  drugače pa še en predlog… mogoče bi bilo dobro sinhronizirati podatke na “oblak”, in potem bi se prijavil s svojim uporabniškim imenom in bi lahko enostavno sinhroniziral kartice med napravami… (z ženo imava npr. skupne, pa imam jaz iOS, ona Androida)

  Drugače pa zelo pohvalno! Deluje odlično

 15. Niste me dobro razumeli. Aplikacija ima po temu, kar vidim, zgolj opcijo Dodaj. Kako kartice urejam in brišem? KOnkretno tiste Mana kartice ne morem spremenit v Ostalo.

  Hvala

 16. Ne razumem prepovedi uporabe te aplikacije v trgovini E.Leclerc. Mislil sem, da se prodajalka heca, potem pa je objasnila, da so vsi prodajalci prejeli navodila, da ne smejo skenirati mobilnih telefonov. Zakaj ne vedo…

 17. To z E.Leclercom sem včeraj doživel, neumnost da ji ni para.
  Drugače pa še opažanje… ko poženem aplikacijo (iOS), pa nisem na 3G ali WiFi povezavi, slikic kartic ni.
  Po drugi strani, če sem na počasni podatkovni povezavi, je čez seznam kartic takoj po zagonu aplikacije še nekaj časa velik logotip in lahko samo čakam, da pridem do podatkov.

  Greste po slikice na splet, vsakič sproti? Tako je moje domnevanje.
  Je to nujno? Ne bi bil tedenski “check” za novosti boljši oz. da ga uporabnik sproži/nastavi? Ker, ko čakam v vrsti in vsi čakajo name, jaz pa čakam, da mi logo izgine, ker se očitno nekaj nalaga… prepočasen dostop je do tako enostavnih podatkov.

 18. Slikice kartic začasno hranimo (cca 5 dni), v praksi pa se je pokazalo, da po preteku tudi “začasno” izginejo, v kolikor internetna povezava ni na voljo. Bomo izboljšali v novi verziji in prenašali samo spremembe! 😉

 19. Lepo zapisano, všeč mi je “pol galaksije” v torbici! :)… Bom v še v našem imenu danes poslal email e.Leclercu, morda skupaj najdemo rešitev, ki bo obojim v korist!
  Peter

 20. Imam eno prošnjo. Zelo dobrodošlo bi bilo, v kolikor ni kartice v sistemu, da bi jo lahko enostavno slikal in shranil.
  Drugače pa vam predlagam, da si pogledate mobilno aplikacijo
  mobile-pocket, kjer imajo to možnost in tudi bolj pregledno vidiš kartice. Z veseljem bom uporabljala tudi vašo aplikacijo, saj vem da jo boste še izboljšali.
  Lep pozdrav,

 21. Glavna stvar je po moje ta, da se to izvede v ozadju, ne da bi oviralo moj čimhitrejši dostop do podatkov o kartici.

 22. Spoštovani!

  Aplikacija se mi zdi zelo dobra. Pogrešam pa možnost urejanja shranjenih kartic po abecedi za lažje iskanje. Zdaj jih vidim po takem vrstnem redu kot sem jih dodajal in ne vem ali se da to kako spremeniti.

  Lep pozdrav

 23. Samodejno sortiranje po abecednem seznamu je vdelano v obe zadnji verziji aplikacije (Android in iPhone). Morda preverite če imate na voljo kakšno posodobitev?

 24. Zakaj se mi potem ne sortiajo samodejno? Posodobitve mi Trgovina play ne ponuja.
  Za večino kartic imam shranjeno črtno kodo in izdajatelja, izbranega s seznama, brez vpisanega imetnika in opisa. Ali je to premalo?

 25. Kako je s prenosom baze kartic med telefoni? Svojo bazo kartic bi namreč želel prenesti na ženin telefon.

 26. Ne uspe mi shraniti kartice za knjižnico kranj.

  ker pod kodo ni števil, je potrebno uporabit scanner, ki pa noče prebrati kode.

  kako to rešiti?

 27. Spoštovani!
  Aplikacijo moram zelo pohvaliti.Je OK. Pogrešam pa ker sem pač že malo starejši in z leti tudi vid slabi da bi bile sličice
  kartic večje in bi bile tako tudi veliko bolj vidne.Seveda če
  je možno bi Vam bili mi starejši uporabniki zelo hvaležni.
  Z spoštovanjem Edvard.

 28. Pri dodajanju kartic v aplikaciji za iPhone imam na voljo samo dva izdajatelja: Spar in Ostalo. Kako priti do ostalih izdajateljev kartic, ki so omenjene na spletni strani?

  Hvala in lp.