14 Comments on “Kontakt

 1. V Sparu na Viču kartice ne morejo prebrati, pravijo da je koda premajhna, kljub povečavavi.
  Lp Brane

 2. Ali bi se dalo dodati možnost razvrščanja kartic po abecedi zaradi lažjega iskanja?
  Aplikacija je sicer super.
  LP

 3. Jaz pa imam eden predlog! Kaj če bi naredili eno kartico za knjičnice ( na kartici bi bila npr. samo knjiga)? Sedaj imate samo za dve knjižnici to kartico pa bi lahko uporabljali za vse knjižnice? Lp.

 4. Lahko uporabiš kartico “Ostalo” in jo poimenuješ po manjkajoči knjižnici, jih imamo pa že nekaj pripravljenih. Si bomo pa tudi tvoj predlog zapisali in ga malce testirali! Hvala, lp!

 5. Super zadeva!
  Glede na to, da v trgovini IKEA nakupuje tudi veliko Slovencev, predlagam, da dodate njihovo IKEA FAMILY CARD.

  LP

 6. Lepo bi bilo dodati sliko kartice, katere nimate v bazi.

  Zakaj program forsira določen barcode scanner (kateri ni nikjer vidno napisan), čeprav imam že naložen normalno delujoči scanner?

  Ko dodajam kartico se mi zdi sama odzivnost programa grozno počasna (S3 mini, android 4.1.1), skoraj nemogoče je ujeti spremembo imena ker ti selector kar skače okoli…

 7. Vrhunska apkikacija. Se pa pridruzujem mnenjem, da bi bilo uporabno, ce bi kartice lahko razvrscal. Npr. po priljubljenosti.
  Pa tudi kopiranje oz. izvoz/uvoz bi bilo vrhunsko.
  Lp

 8. Odzivnost skušamo stalno izboljšavati, aplikacijo testiramo na tri leta starem HTC Desire z Androidom 2.2. Upam, da se bo odzivnost še izbolšala. Bralce kod načeloma ne omejujemo, kaže, da se v vašem primeru ni tako, bom preveril!

Dodaj odgovor