Novost na bencinskih servisih MOL – klub ugodnosti MOL FOR ME

Novost na bencinskih servisih MOL – klub ugodnosti MOL FOR ME

Murska Sobota, 4. junij 2018; Na bencinskih servisih MOL je od aprila na voljo nov klub ugodnosti imenovan Moj klub ugodnosti MOL FOR ME. Po zgledu evropskih držav, kjer deluje Skupina MOL in so tovrsten program na bencinskih servisih Skupine MOL že uvedle, je sedaj v nagrajevanje zvestobe vstopila tudi Slovenija, kjer imajo kupci na voljo že 46 bencinskih servisov MOL po vsej Sloveniji. S klubom ugodnosti MOL FOR ME, bodo na vseh bencinskih servisih članom kluba omogočene številne ugodnosti ter posebne akcije in ponudbe.

Kot članu kluba ugodnosti MOL FOR ME, strankam za točenje goriva, nakupe trgovskega blaga, storitev avtopralnic ter ostalih storitev na bencinskih servisih MOL, pripadajo točke ugodnosti, ki se vrednotijo po sistemu 1 EUR = 1 točka in 1 liter goriva = 1 točka. Zbrane točke lahko uporabniki koristite in unovčite po lastni izbiri. Izbirate lahko med storitvami in izdelki iz programa ugodnosti, ki jih najdete na bencinskih servisih MOL, več informacij pa tudi na spletni strani www.molforme.si.

Člani kluba lahko točke pričnete zbirati takoj, ob včlanitvi pa prejmete dodatnih 100 točk brezplačno. Z rednim zbiranjem boste tako lahko člani kluba ugodnosti MOL FOR ME hitro prišli do ugodnosti za vašo zvestobo.

Do nekaterih ugodnosti povsem brezplačno

Članki kluba MOL FOR ME boste tekom leta deležni številnih različnih ugodnosti, ki bodo sestavni del tako celovite Fresh Corner ponudbe kot rednega prodajnega programa in široke palete storitev, ki so na voljo kupcem na bencinskih servisih MOL. Poleg tega bodo članom kluba nekatere ugodnosti na voljo povsem brezplačno. Z uvedbo novega programa zvestobe bomo namreč v podjetju MOL Slovenija uporabnikom zagotovili, da boste do izbranih izdelkov in ponudbe lahko dostopali še hitreje in ugodneje.

Cilj uvedbe programa zvestobe je celovito zadovoljiti tako želje kot pričakovanja naših strank ter jim ponuditi zanje relevantne ugodnosti, hkrati pa zvestobo naših strank tudi nagraditi. Obisk bencinskih servisov MOL bo tako postal še prijetnejša izkušnja.

Sodelovanje v klubu ugodnosti je povsem brezplačno, vanj pa se lahko včlanite na vseh bencinskih servisih MOL ali preko spletne strani: www.molforme.si. Z zbiranjem točk pričnete nemudoma, s koriščenjem ugodnosti pa ob zaključeni prijavi.

Vašo zvestobo nagradimo: S točkami do ugodnosti na bencinskih servisih MOL in do celoletne zaloge goriva brezplačno

Vsi kupci, ki se bodo včlanili v klub zvestobe MOL FOR ME med 12. junijem in 30. septembrom ter izpolnili prijavnico za sodelovanje v nagradni igri, bodo sodelovali v žrebu za celoletno zalogo vrhunskega goriva iz nove generacije goriv MOL EVO, ki so na voljo na vseh bencinskih servisih MOL. Več o nagradni igri in sodelovanju v nagradni igri najdete na Facebook strani podjetja MOL Slovenija, več informacij o klubu zvestobe MOL FOR ME pa na bencinskih servisih MOL, spletni strani www.molforme.si, elektronskem naslovu molforme@mol.si, z veseljem pa smo vam na voljo tudi po telefonu, vsak delovnik med 12:00 in 14:00 uro na brezplačni telefonski številki 080 39 49.

Kartico MOL FOR ME, si lahko shrani tudi v aplikacijo Moje Kartice.