Gremo nazaj v šolo (verzija 1.3)

Aplikacija Moje Kartice kartončki zavarovalnic z možnostjo klicanja

S pričetkom novega šolskega leta je tu tudi nova verzija aplikacije Moje Kartice. Z mislimi na šolo je sedaj možno v aplikacijo shraniti tudi listke z osnovnimi podatki o zavarovalni polici.

Trenutno sta navoljo dve zavarovalnici (AdriaticSlovenica in Vzajemna), po pritisku na simbol kartice je možno tudi neposredno klicanje (glej sliko).

Spremenjen je osnovni seznam vsebine, pri posamezni kartici se izpiše še ime ponudnika. Pri karticah tipa “ostalo” se na osnovnem seznamu izpiše še povztezek dodatnega opisa.

Ostale spremembe, verzija 1.3 (nazaj v šolo):

  • novi ponudniki, sedaj tudi dve zavarovalnici z možnostjo neposrednega klicanja
  • spremenjen seznam za lažjo razpoznavo
  • samodejno varnostno kopiranje na SD kartico (backup)
  • hitrejše delovanje

Seznam ponudnikov ugodnosti:  AMZS, Alpina, Atlantis, BabyCenter, Ciciklub (Mladinska Knjiga), Ciciban Klub, Clark, COMKLUB, DM (drogeriemarkt), E.Leclerc, Hervis, Happy Pek, Interdiskont, Klub 5 zvezdic, Kolosej – Joker, Knjižnica Domžale, Knjižnica Kranj, Lekarna Ljubljana, Lyoness, Mana, Mavrica, Merkur, Petrol Klub(*), Pikapolonica, Peek & Cloppenburg, OBI, OshKosh, S.Oliver, Spar, Sportina, Stiefelkonig, Takko, TUŠ, Tomas Sport2 (Superge), TwoWay.Ostalo: za motoriste Louis FanKlub.

Kartočka zavarovalnic z možnostjo neposrednega klicanja: Adriatic Slovenica (Coris) in Vzajemna (Mondial)

* kartico lahko shranite le za lastno evidenco, črtna koda ne omogoča uporabe pri ponudniki

Osnovni zaslon, v seznamu je viden tudi ponudnik, pri karticah tipa “Ostalo” pa del opisa.